login

De Groene Wens Boot

x

RESERVEER NU

Voor een dag varen met de Groene Wens Boot vragen wij slechts een bijdrage in de kosten (zie website bij RESERVEER NU). Dit wordt mogelijk gemaakt door onze donateurs en de onbaatzuchtige inzet van onze vrijwilligers. Er komen geen extra kosten bij. Een halve dag varen kan ook, maar de bijdrage is hetzelfde. Voor het eten, drinken en andere tussendoortjes moet u zelf zorgen. Wij varen van 15 maart tot 15 november. Bij de reservering kunt u aangeven hoe laat u wilt vertrekken.

De Groene Wens is geschikt voor 10 gasten, waarvan maximaal 2 mensen in een rolstoel (of 1 rolbed). Houdt u er wel rekening mee, dat als u met veel gasten bent en grote rolstoelen hebt de bewegingsruimte beperkter is. Bij reserveringen binnen 3 dagen voor de vaardatum kunnen we niet garanderen dat dit nog lukt. U doet er goed aan om ruim van te voren te reserveren. Betalen gaat eenvoudig via het reserveringssysteem of via de Vaar Cadeau Bon.

Wanneer u geen gebruik kunt maken van het reserveringssysteem om te betalen neem dan contact met ons op. Voor meer informatie zie bij CONTACT.Vaar Cadeau Bon, een origineel cadeau!

U kunt bij ons ook een Vaar Cadeau Bon verkrijgen. Met deze bon schenkt u iemand een bijzondere dag op de Groene Wens Boot in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Neem voor de aanschaf daarvan contact met ons op (zie bij CONTACT).

 

Ga reserveren